Site icon Hrvatska uživo

Grmoja se pohvalio kako su slomili ljevicu pa naletio na Ahmetovićku…

FOTOž: SCREENSHOT/N1

Nikola Grmoja se na svom facebook profilu pohvali kako su uspjeli baš oni slomiti ljevicu da ne daju potporu Hdz-u za izmjenu Ustava.

““Slomili” smo lijevu opoziciju koja je namjeravala dati svoj glas za HDZ-ove izmjene Ustava kojima bi se dodatno razvlastio narod, a ojačale ovlasti sramotnog i trgovačkog Ustavnog suda.Od 92 zastupnika koji su potpisali samo troje iz oporbe je podržalo HDZ-ove izmjene Ustava. 12 potpisnika je odustalo, kao i SDP i Možemo koji su cijelo vrijeme tvrdili da je podrška HDZ-ovim izmjenama Ustava samo podrška pokretanju procedure za otvaranje razgovora o izmjenama Ustava. Pritisak koji smo mi mostovci napravili na ostatak oporbe je urodio plodom! Ali ovo nije kraj, borba se nastavlja. Zaustavit ćemo ih jedino ako i vi budete aktivni! Današnja pobjeda je dokaz da ih se može zaustaviti ako smo zajedno i ako smo dovoljno glasni i aktivni!”, napisao je Grmoja.

Da to i nije baš tako na svom facebook profilu demantirala ga je Mirela Ahmetović

“Most opet manipulira i služi se jeftinim populizmom. Nikola Grmoja proglasio je veliku “pobjedu” točno onako kako sam predvidjela: eto, oni iz Mosta su utjecali na to da oporba ne podrži HDZ-ovu inicijativu za promjenu Ustava.Ta laž bi Mostu možda i prošla da ih nisam u potpunosti razotkrila još u srijedu . SDP Hrvatske nije niti potpisao niti podržao HDZ-ovu inicijativu što nam nije ni bila namjera, a Most je opet ispao smiješan. Zastupnici se ne bi smjeli služiti lažima”., napisala je Ahmetovič

Exit mobile version