Site icon Hrvatska uživo

Borna zaprijetila tužbom Vlatki Pokos: ‘Još nas jednom uzmi u pero ili usta i vidimo se na sudu’

FOTO : INSTAGRAM

Nemoj da se ponavljam, ne volim, ali iza onog što kažem stojim. Da si na kanadskoj adresi teže bi ti bilo uručiti sudski poziv, ali dok si u Hrvatsko nije, ozbiljna je Borna. Ciganović je smirivao situaciju, no bezuspješno

Dvije hrvatske dame bez dlake na jeziku, Borna Kotromanić(50) i Vltaka Pokos (52) posvađale su se zbog voditeljice Nikoline Ristović.ex Pišek(46). Bivša supruga Luke Rajića (58) komentirala je podrijetlo novca pokojnog Viktora Ristovića, a pjevačica joj se odmah javila u komentarima. Sada, zbog pisanja o ratnim profiterima, Borna prijeti tužbom Vlatki.

– Na mom profilu klevećeš mene i mog bivšeg supruga, mora da te pamet žulja. Još nas jednom uzmi u pero ili usta i vidimo se na sudu. Ne znam što si i od koga naučila, ali sa mnom sigurno nisi imala posla – napisala joj je Borna.

– Borna, poradi na samokontroli. Nikog ne klevećem, samo postavljam pitanja i dajem drugačiju perspektivu. Znaš, sve je stvar perspektive i kuta gledanja. Ali, žene ne bi trebale biti protiv one koja je u teško situaciji – odgovorila je Vlatka.

– Nemoj da se ponavljam, ne volim, ali iza onog što kažem stojim. Da si na kanadskoj adresi teže bi ti bilo uručiti sudski poziv, ali dok si u Hrvatsko nije – zaključila je Borna.

Prepirka na društvenim mrežama je počela kada se Borna oglasila o pitanju nasljedstva Vidoja Ristovića.

– Novac od trgovine Arkanovim ratnim plijenom nikada nikome nije donio sreću i blagoslov, pa nije mogao ni Nikolini – napisala je Borna, a Pokos joj se odmah javila u komentarima.

– A kakve to veze ima s Nikolinom? Ona nije učinila ništa loše niti je kriva za tuđe grijehe. Jesu li hrvatski tajkuni zaradili svoj novac baš najpoštenije. Ova objava je u ovom trenutku baš mjerena protiv Nikoline, ne razumijem te. Zašto nisi prije o tome govorila? Nije fer – napisala joj je Vlatka., pišu 24sata

Exit mobile version