Site icon Hrvatska uživo

Vozač Ivan napuhao 3,5 promila! Policiji otkrio koliko je gemišta taj dan popio…

FOTO: MUP/ILUSTRACIJA

Ivan (47) zatečen je kako upravlja automobilom pod utjecajem alkohola od nevjerojatnih 3,51 promila. Policiji je otkrio koliko je popio tog dana.

Prema presudi, Ivan je lani u rujnu oko 20.45 sati u mjestu Brezova kod Svetog Križa Začretja upravljao osobnim automobilom krećući se iz smjera mjesta Križanče u smjeru mjesta Grdenci, pod velikim utjecajem alkohola.

“Bio sam taj dan u redovnom nadzoru prometa s kolegom Krunom u Brezovi. Sjećam se da je vozaču izmjerena koncentracija alkohola oko 3,5 promila i da nije poricao rezultate ispitivanja., doznaje danica.hr

Odveli smo ga u dom zdravlja na liječnički pregled i liječnici su rekli da je sposoban za zadržavanje u policijskoj postaji. Na naš zapisnik nije imao primjedbe i vlastoručno ga je potpisao”, ispričao je na sudu policajac Stjepan.

Policajci su se prisjetili i kako je reagirao mortus pijani vozač Ivan nakon što su u čudu gledali rezultate alkotestiranja na uređaju marke Drager.

“Jesam, pil sam… Spil sam tri litre gemišta“, priznao je skrušeno Ivan koji nije imao problema s komunikacijom, unatoč velikoj alkoholiziranosti.

Prekršajna sutkinja ovih ga je dana proglasila krivim i kaznila s 12.000 kuna. Od tog iznosa oduzima mu se 600 kuna jer je dva dana proveo u policijskom pritvoru. Mora platiti i 280 kuna troškova postupka. Presuda je nepravomoćna i na nju se može žaliti.

Exit mobile version