Site icon Hrvatska uživo

Skandal o kojem će se još dugo pričati: Evo zašto je Will Smith udario komičara na pozornici

FOTO: SCREENSHOT

Will Smith udario je komičara Chrisa Rocka nakon što se našalio na račun ćelavosti njegove supruge

Will Smith osvojio je svojeg prvog Oscara za glavnu ulogu u filmu “Kralj Richard”, u kojemu glumi oca teniskih zvijezda Serene Venus Williams, no sinoćnja dodjela nagrada ostat će u sjeni šamara koji je opalio komičaru Chrisu Rocku.

Rock je izašao na pozornicu kako bi predstavio nominirane u kategoriji najboljeg dugometražnog dokumentarnog filma, no tijekom predstavljanja je zbio nekoliko šala, a jedna od njih bila je upućena glumici i pjevačici Jadi Pinkett Smith. Kako je Pinkett Smith ošišana “na nulu” jer boluje od alopecije, Rock je rekao da jedva čeka da snimi “G. I. Jane 2”, aludirajući na film s Demi Moore u kojoj je ona ošišana “na nulu”.

Willu Smithu očito nije bilo do šale jer je njegova žena otvoreno govorila o gubitku kose pa se ustao iz svoje sjedalice, popeo se na pozornicu i naočigled ošamario Rocka. Nakon toga mu je rekao da ne spominje njegovu ženu. “Ime moje žene izbaci iz svojih je*enih ustiju!”, zagrmio je Smith.

Nakon toga je nastupilo neugodna tišina, a Rock je nakon par sekundi nastavio s predstavljanjem nominiranih.

Namješteno ili ne, mnoge je ovaj trenutak iznenadio, a na društvenim su mrežama odmah počele šale na račun ovog slavnog dvojca.

Organizator dodjele Oscara u nedjelju je na Twitteru objavio da ne odobrava nasilje nakon incidenta koji se dogodio.

Exit mobile version