Site icon Hrvatska uživo

JAVNI NATJEČAJ za dodjelu stipendija studentima integriranog preddiplomskog i diplomskog studija zdravstvenog usmjerenja- smjer doktor medicine u 2021.godin, s područja Brodsko-posavske županije

fotot: DEMOS MEDIA

UPRAVNI ODJEL ZA ZDRAVSTVO
SOCIJALNU SKRB I HRVATSKE BRANITELJE
Komisija za stipendiranje studenata
integriranog preddiplomskog i diplomskog studija
zdravstvenog usmjerenja-smjer doktor medicine

            Na temelju čl. 6. Odluke o uvjetima, kriterijima i postupku dodjele stipendija iz sredstava Proračuna Brodsko-posavske županije za studente integriranog preddiplomskog i diplomskog studija zdravstvenog usmjerenja –smjer doktor medicine  („Službeni vjesnik Brodsko-posavske županije“,  broj 19/2019.)  Komisija za stipendiranje studenata  integriranog preddiplomskog i diplomskog studija zdravstvenog usmjerenja –smjer doktor medicine, na prijedlog Župana, raspisuje

JAVNI NATJEČAJ

 za dodjelu stipendija studentima
integriranog preddiplomskog i diplomskog studija
zdravstvenog usmjerenja- smjer doktor medicine
u  2021.godini, s područja Brodsko-posavske županije

I.

         Brodsko-posavska  županija  za 2021.godinu dodijelit će 7 stipendija za studente integriranog preddiplomskog i diplomskog studija zdravstvenog usmjerenja- smjer doktor medicine s područja Brodsko-posavske županije.

II.

         Pravo sudjelovanja na Javnom Natječaju za dodjelu stipendija imaju studenti iz toč. I.  Natječaja koji udovoljavaju sljedećim uvjetima:

III.

Kriteriji za dodjelu stipendija su:

IV.

      Korištenje stipendije odobrava se korisnicima za vrijeme trajanja studija odnosno do završetka zadnje studijske akademske godine. Korištenje odobrene stipendije nastupa po potpisivanju ugovora o stipendiranju a isplaćuje se za 10 mjeseci, (listopad-prosinac) i (siječanj-srpanj), u iznosu od 1.500,00 kuna mjesečno.

V.

OBVEZE KORISNIKA STIPENDIJE

VI.

Prijave (zamolbe) i pripadajuće izjave o broju članova zajedničkog domaćinstva, privoli i ne primanju druge stipendije  podnose se popunjavanjem obrazaca koji se mogu dobiti u Upravnom odjelu za zdravstvo socijalnu skrb i hrvatske branitelje, Brodsko-posavske županije, Slavonski Brod, Petra Krešimira IV br. 1. soba 220. drugi kat, ili na web stranici Županije (www.bpz.hr).Popunjene prijave, izjave i dokumentacija predaju se u Pisarnicu  osobno ili putem pošte s naznakom; Natječaj za stipendije- smjer doktor medicine ili na adresu:

Brodsko-posavska županija, Slavonski Brod, Petra Krešimira IV br.1 Upravni odjel za zdravstvo i socijalnu skrb Komisija za stipendiranje studenata dr. medicine

Nepotpuno popunjene i ne potpisane prijave neće se uzeti u razmatranje.

VII.

Uz prijavu i izjavu o članovima zajedničkog domaćinstva potrebno je priložiti sljedeće dokumente i to:

VII.

Rok natječaja je 15 dana od dana objave.

 VIII.

Nakon isteka roka za podnošenje prijave Komisija za stipendiranje studenata u skladu s Odlukom o uvjetima, kriterijima i postupku dodjele stipendija iz sredstava Županijskog Proračuna Brodsko-posavske županije utvrdit će prijedlog liste prioriteta za dodjelu stipendija. Prijedlog liste prioriteta objavit će se na službenim web stranicama Brodsko-posavske županije.

U roku 8 dana od objavljivanja liste prioriteta kandidat može podnijeti pismeni prigovor na listu.

Prigovor se upućuje Županu putem Upravnog odjela za zdravstvo socijalnu skrb i hrvatske branitelje.

KLASA: 500-01/21-01/389
URBROJ: 2178/1-06-01/02-21-2
Slavonski Brod,  3. studenog 2021.

Status predmeta

Preuzimanje priloga

DEMOS MEDIA

Exit mobile version