Site icon Hrvatska uživo

U 48. godini preminula bivša pjevačica Srebrnih krila, prije samo mjesec dana dobila je tešku dijagnozu

FOTO: FACEBOOK

Vlatka Grakalić, koja je od 1994. do 2000. godine bila glavni vokal grupe “Srebrna krila”, preminula je nakon kratke i teške bolesti, a tužnu vijest potvrdila je njezina sestra.

Bivša pjevačica grupe Srebrna krila, Vlatka Grakalić, preminula je u nedjelju u 48. godini života.

Prije samo mjesec dana doznala je kako boluje od raka maternice, a vijest o smrti potvrdila je njezina sestra Maja za Večernji list.

“Da, nažalost Vlatka je preminula jučer, 31. listopada 2021. nakon kraće i teške bolesti. Ispraćaj će biti tiho u najužem krugu obitelji. Obitelj traži mir i razumijevanje u ovim najtežim trenucima”, kazala je Vlatkina sestra.

Grakalić je postala glavni vokal “Srebrnih krila” nakon svoje imenjakinje Vlatke Pokos i u grupi je pjevala od 1994. do 2000. godine. Neke od hitova po kojima ćemo je pamtiti su “Ljubav je za ljude sve” i “O kako se ludo osjećam”.

Vlatka se nakon smrti frontmena Srebrnih krila Mustafe Ismailovskog Muca posvetila solo karijeri i 2008. nastupila na Dori s pjesmom “Kaži mi”.

Zadnjih godina živjela u Oslu, odakle je njezin suprug s kojim ima dvije kćeri i obično je u ljetnoj sezoni nastupala sa svojim cover bendom na Mallorci, piše Dnevnik.hr

Exit mobile version