Site icon Hrvatska uživo

VIDEO: Od bivše i novog partnera tražio 35.000 € i prijetio: ‘Ubit ćemo vam djecu’…

FOTO: SCREENSHOT/YT

Krajem lipnja ove godine Bjelovarčane je šokirao divljački ispad ispred jednog trgovačkog centra kada je nepoznati muškarac palicom razbijao parkirani automobil dok su pokraj njega stajala još dvojica muškaraca i gledala ga i ne pokušavajući ga spriječiti.

Palicom je porazbijao svjetla, prednje i stražnje vjetrobransko staklo te oštetio limariju na više mjesta. Prenose 24sata

Policija je tom prilikom rekla kako je došlo do narušavanja javnog reda i mira i kako će se više znati nakon očevida.

Podivljao nakon što ga je ostavila djevojka

Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru tereti četvoricu muškaraca za oštećenje tuđe stvari, pokušaj iznude te prijetnju. Riječ je o 53-godišnjaku, 51-godišnjakinji, 27-godišnjaku i 24-godišnjaku koji su najprije 23. siječnja ove godine objavili na društvenim mrežama video snimku u kojoj prijete da će, paru kojem su kasnije razbili auto, zapaliti kuću i ubiti djecu ako im ne daju 35 tisuća eura.

Novac su tražili jer su smatrali da im je žena toliko dužna nakon što je napustila optuženog 27-godišnjaka i otišla živjeti s drugim muškarcem. Par je odbio dati traženi iznos nakon čega je optužena četvorka na parkingu trgovačkog centra razbila njihov automobil.

Tog 29. lipnja 24-godišnjak, 53-godišnjak i 51-godišnjakinja zajedno s još jednom maloljetnom osobom došli su na parkiralište trgovačkog centra u Bjelovaru, 24-godišnjak je u više navarata udarao po automobilu. Zatim su 24-godišnjak, 53-godišnjak i 51-godišnjakinja ponovo prijetili oštećenima da će im ubiti djecu, a 24-godišnjak i 53-godišnjak su u više navrata sjekirom udarali po njihovom automobilu.

Općinski sud u Bjelovaru produljio je istražni zatvor za 24-godišnjaka i 53-godišnjaka zbog opasnosti od ponavljanja djela

Exit mobile version