Site icon Hrvatska uživo

Škoro i službeno zatražio ispisnicu iz Domovinskog pokreta, evo što je rekao…

foto: screenshot

Miroslav Škoro zatražio je ispisnicu iz Domovinskog pokreta. Svoje planove za budućnost nije želio otkriti.


Miroslav Škoro, utemeljitelj Domovinskog pokreta, zatražio je ispisnicu iz stranke u čijem je osnivanju sudjelovao i koja je do prije par mjeseci nosila njegovo ime.

“Točno je”, kratko je odgovorio porukom za DNEVNIK.hr.

Nije htio otkriti u kojem Klubu zastupnika u Saboru planira nastaviti svoje političko djelovanje.

Ovakav kraj Domovinskog pokreta kakvog je utemeljio, Miroslav Škoro najavio je još u četvrtak. Naime, v.d. predsjednika Domovinskog Pokreta Mario Radić ocijenio je da je cijeli niz Škorinih postupaka posve suprotan načelima DP-a te je u ime stranke zamolio Škoru da “DP ne bude njegov talac”.

“Dragi Mario, dragi ‘stranački prijatelji’ iz predsjedništva i kluba zastupnika, iako znate sve okolnosti moje ostavke, udovoljavam svim vašim molbama. Sve što ste danas zatražili od mene, ispoštivat ću i izlazim iz vašega društva”, napisao je, između ostalog, Škoro na Facebooku.

Miroslav Škoro u ponedjeljak je prvi put pred kamerama progovorio o previranjima u stranci kojoj je do nedavno bio na čelu. Tada je rekao kako je mislio da je njegova ostavka dobra za stranku te da bi intervju koji je dao u Dnevniku Nove TV možda mogao biti razlog da ga izbace iz Domovinskog pokreta.

Exit mobile version