Site icon Hrvatska uživo

Šokirala me ova vijest. Izražavam sućut obitelji, žao mi je što se nećemo sučeliti na izborima‘

Foto: screenshot/n1

‘Izbjegao bih pitanja o liku i djelu Milana Bandića, jer smatram da je neprimjereno o tome danas govoriti‘

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić preminuo je u noći sa subote na nedjelju u Zagrebu u 66. godini. Ta je vijest zatekla javnost i cijelu političku scenu.

Vijest je jutros među prvima komentirao i Tomislav Tomašević, dugogodišnji Bandićev kritičar koji se protiv nekih njegovih projekata, ali i općenito modela vladanja gradom borio prvo kao aktivist, a onda kao i političar u Gradskoj skupštini. Tomašević je također kandidat pokreta Možemo! za gradonačelnika Zagreba, a svoju je kampanju uvelike temeljio upravo na protivljenju pokojnom gradonačelniku.

 – Šokirala me ova vijest noćas. Zadnji put sam ga vidio u ponedjeljak, na sjednici Gradske skupštine, rekao je Tomašević za N1, dodavši da je s Bandićem razgovarao o građanima pogođenima potresom.

 – Izražavam sućut obitelji Bandića. Općepoznato je da sam njegov dugogodišnji politički protivnik i žao mi je što se nećemo sučeliti na lokalnim izborima. Izbjegao bih pitanja o liku i djelu Milana Bandića, jer smatram da je neprimjereno o tome govoriti. Problemi su veliki, ali danas ne bih o tome, rekao je Tomašević.

Exit mobile version