Site icon Hrvatska uživo

Kako je Milanović postao novi ljubimac desnice: Žele ga u Bujici, hvalospjeve nižu i desničarski mediji

Foto:Screenshot

Nakon što je svojim nedavnim izjavama zabrinuo glasače ljevice, ali obradovao glasače desnice koji su ga gotovo prepoznali kao ‘svojega’, za predsjednika Zorana Milanovića kao potencijalnog gosta zainteresirao se i Velimir Bujanec, voditelj radikalno desne emisije Bujica. 

Na svojem je Facebook profilu rekao kako će pozvati Milanovića u goste ako tako odluče njegovi gledatelji koje je, usput, priupitao i koja pitanja da postavi Milanoviću.

‘Milanovića možemo zvati u Bujicu, samo ako tako odluče gledatelji. Zadnjih nekoliko dana doslovce sam zatrpan brojnim upitima – hoću li zvati Zorana Milanovića u Bujicu? Ukoliko gledateljice i gledatelji to žele – hoću, ako ne – neću. Bujica postoji prvenstveno radi vjerne i brojne publike, koja se ovim putem može slobodno izjasniti… (P.S. Ukoliko ste za, slobodno sugerirajte što bih ga morao pitati), napisao je Bujanec u Facebook statusu koji je ubrzo prikupio oko 1000 lajkova i više od 500 komentara.

Da je Zoran Milanović sve simpatičniji desnici, svjedoče i naslovnice tjednika 7Dnevno i Hrvatski tjednik koje kažu da je Milanović ‘državnik kakvog je Hrvatska čekala’, odnosno ‘King Kong koji je rasturio ljevičarski parazitski ptičji rezervat’. Piše Jutarnji list

Exit mobile version