Site icon Hrvatska uživo

Mlađahni pjevač tvrdi da je imao aferu sa suprugom holivudskog glumca

Foto: Jada Pinkett Smith/Instagram

August Alsina ispričao je da je išao na odmor s Willom Smithom i Jadom Pinkett te njihovom djecom. Istaknuo je kako mu je Will dao dopuštenje za vezu s Jadom.

Pjevač August Alsina (27) privukao je pozornost kontroverznim tvrdnjama o otvorenom braku Willa Smitha (51) i Jade Pinkett (48). 

U intervjuu s radijskom voditeljicom Angelom Yee rekao je da mu je Will dao blagoslov da započne aferu s njegovom suprugom Jadom, piše Mirror. August je objasnio da se zbližio s obitelji Smith kada ga je sin glumačkog para, Jaden (21) upoznao s Pinkett 2015. 

S njom je čak išao dvije godine kasnije na dodjelu BET Awards, a 2016. je sa Smith obitelji otputovao, kako kaže, na odmor na Havaje. “Tamo sam sjedio s Willom i imali smo razgovor o transformaciji njihovog braka u partnerstvo. Dao mi je blagoslov”, ispričao je. 

Pjevač je istaknuo da je “pao” na Jadu i godinama su imali aferu. “Potpuno sam se dao u tu vezu i iskreno i zaista jako sam ju volio. Posvetio sam se tome potpuno toliko da bih u ovom trenutku mogao mirno umrijeti jer sam se jednom tako predao”, rekao je August. 

Dodao je da neki ljudi ne iskuse takve stvari u cijelom svom životu. “Morao sam progovoriti o svojoj istini, iako je ovaj razgovor teško nekim ljudima shvatiti”, naglasio je. 

Jada i Will još se nisu oglasili u vezi ovih tvrdnji. Piše: Dnevnik.hr

Exit mobile version